Waarom mannen graag een prostituee bezoeken

Prostitutie is niet voor niets het oudste beroep ter wereld.

Al eeuwenlang bezoeken mannen prostituees om op die manier aan hun gerief te komen. De redenen waarom ze dat doen zijn heel verschillend. Er zijn mannen die naar een hoertje gaan omdat ze onzeker zijn over hun prestaties in bed.

Met andere woorden, ze willen graag eerst ‘oefenen’ voordat ze proberen een vrouw te versieren.

Mannen die niet genoeg hebben aan hun eigen vrouw

De meeste mannen die graag een prostituee bezoeken doen dat omdat ze met hun eigen vrouw niet vaak genoeg seks hebben. Veel vrouwen willen minder vaak vrijen dan hun man.

Mannen die niet genoeg hebben aan hun eigen vrouw

Als die behoefte sterk uit elkaar ligt kan het gebeuren dat een man zijn pleziertjes ‘buiten de deur’ zoekt en om die reden naar een bordeel gaat of een escortgirl bestelt op zijn hotelkamer.

Een prostituee bezoeken is spannend

Voor veel mannen is het gewoon spannend om een prostituee te bezoeken. Ze dwalen door de rosse buurt en vergapen  zich aan de schaars geklede dames achter de ramen. Dat op zich is al opwindend. Als ze dan een lekkere meid hebben gevonden waar ze wel mee van bil willen dan laten ze zich ‘verleiden’ en hebben een vluggertje in het peeskamertje van het hoertje.

In vrijwel alle gevallen heeft prostitueebezoek niets te maken met de relatie van de man. Vrouwen begrijpen vaak niet dat mannen het makkelijker vinden om seks en liefde los van elkaar te zien.

Dit leidt maar al te vaak tot knallende echtelijke ruzies als de slippertjes van manlief uitkomen.

Moet ik me als vrouw zorgen maken als mijn man naar de hoeren gaat

Moet ik me als vrouw zorgen maken als mijn man naar de hoeren gaat?

Als je erachter komt dat je man ‘naar de hoeren gaat’ dan kan het zijn dat je daar als vrouw van schrikt en dat je je gepasseerd en bedrogen voelt. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Als je man aangeeft dit alleen te doen uit lichamelijke behoefte dan hoef je je echt geen zorgen te maken.

Als het prostitueebezoek slechts incidenteel plaatsvindt, én als het geen financiële problemen oplevert, dan kun je je man beter zijn pleziertjes gunnen.

De kans is groot dat hij daardoor ook voor jou een betere minnaar is.